Bloemkool pizza
Ken je het gevoel dat je zin hebt in een vette pizza? Maar zeg je toch nee ik wil liever wat gezonds eten? Dan is dit dus echt een top oplossing. In deze bloemkool pizza bodem van Magioni zit 37% bloemkool!
Wat heb je nodig,
- 2 pizza bodems van Magioni (je vindt ze in het versvak in de supermarkt)
- 70 g tomatenpuree
- 150 g burrata (Zanetti burrata bijvoorbeeld)
- 1 rode ui
- handje rucola
- handje basilicum
- handje cherry tomaatjes
- 2 theelepels pesto
- 1 rode ui
- scheutje olijfolie
- scheutje balsamico-stroop
- peper en zout
Hoe maak je het
Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd de rode ui in dunne plakjes. Smeer de tomatenpuree over de pizza bodems. Snijd de tomaatjes in vieren. Verdeel de ui, tomaatjes en de pesto over de pizza’s. Bak de pizza ongeveer in 10 minuten af.
Haal de pizza’s uit de oven. Snijd de burrata door midden (let op burrata zit vol met room dus zorg er voor dat je de burrata gelijk op de pizza legt). Verdeel de basilicum, rucola, peper, zout, balsamico –stroop en een klein scheutje olijfolie over het geheel.
TIP: Zin in een lekker glaasje wijn? Neem dan een heerlijke FELINO Malbec uit Argentinië. Deze wijn heeft een intense kleur en geur. In deze wijn herken je dus de geuren, zwart fruit, noten, witte peper en kruidnagel. De smaakindruk is onmiskenbaar uit de nieuwe wereld is rijk aan smaak, zo proef je zwart fruit, chocolade en vanille. Deze fles wijn kost 11,95.